(+36) 20/492-58-55
Szolgáltatások

Célgép tervezés

Az ipar bármely területén mindennapos dolog a folyamatos technológiai fejlődés miatt, hogy újabb és újabb igények merülnek fel olyan gépekre és berendezésekre, melyek célzottan segítik egy adott terület munkáját. Ilyenkor van szükség a megadott funkciókat és feladatokat ellátó célgépre, amely lehetőleg gyorsan, hibamentesen, jól kezelhetően, költséghatékonyan működik.

Fogyasztói termékek

Egyedi igények nem csak az ipar területén merülnek fel, hanem az élet egyéb területén is. A cégek, fogyasztók, emberek életének, a dolgozók munkájának megkönnyítését, segítését szolgáló gépek, szerkezetek, berendezések létrehozásában és kialakításában is a segítségére leszünk.

Tartószerkezetek

Klasszikus gépészeti tartószerkezet tervezés. Gépek szerelő állványzatai, mezanin rendszerek, vázak, tartók, konzolok, stb.

Üzletberendezés

Manapság az üzletek, boltok és áruházak nem csak az általuk árult termékekkel versenyeznek egymással, hanem abban is, hogy hogyan és mivel mutatják be ezeket a termékeket. Legyen az egy frissen sült pékáru, zöldség, ital vagy egy szendvics, a cél, hogy a figyelem a termékre irányuljon. Ilyenkor egy személyre szabottan megtervezett bútor vagy üzletberendezés segíthet ezen cél elérésében.

Kompozit termékek

A kompozit technológia egyre jobban kezd teret hódítani azon területeken, ahol könnyű, de mégis nagyon erős szerkezetekre van szükség. Ezen technológia még mindig költséges, ezért kell a lehető legjobban elvégezni a tervezést, és figyelembe venni a speciális gyártási folyamatokat. Segítséget tudunk nyújtani a tervezésben, gyártásban, szerszámtervezésben, kivitelezésben ebben a nem mindennapi technológiában.

Szilárdsági számítások

Szilárdsági és teherbírási számítások elvégzése, konstrukciók ellenőrzése, alak és geometriai optimalizáció. A számításokat igény szerint végeselemes szoftver segítségével végezzük.

© VDT Design - Minden jog fenntartva

Weboldal: